Lázár János tájidegen környezetben

Lázár János tájidegen környezetben

Egyik barátom mondogatta mindig félrészegen azt, hogy miképpen terelné az országot jó irányba alig egy hét alatt. Ha ő nyerné a választásokat, hadat üzenne Ausztriának, majd egy napon belül feltétel nélkül kapitulálna, mert "még Haynau rémuralma is jobb ezeknél a fanyűvőknél!" - mondogatta...

Kelj fel Lázár!

Lázár János épeszű embernek tűnik, emiatt is szenved... A miniszter ijedt tekintete mögül szikrázóan kirajzolódik a gyermeki félelem, olyen csibészségekért, mint hogy a világ legjobb városában  butus dolgokkal riógatni az embereket, pár éve talán még egy tockost is kapott volna aputól.

Mivel mi nem politikusok vagyunk, hanem "földtúrók", szakmai indíttatásból olyan elsősorban ökológiai dolgokról szeretnénk szólni, amelyek pont annyira rémisztenek meg minket itt kishazánkban, mint ahogy Lázárt a kendős nénik, a penny market bejárata előtt, Bécs utcáin.

Igenis van migráció, ami veszélyesebb mindennél, ezek a bevándorlók ugyanis a küszöböd előtt vannak már és a legnagyobb pusztítást épp azon az Alföldön viszik véghez, ahonnan Lázár János is származik.

Nyugalom, más színű bevándorlók ezek is!

Magyarországon tucatnyi időzített ökológiai bomba van elásva, amiből az Alföld, így Hódmezővásárhely és környéke sem kivétel. Sajnos ahelyett, hogy tennél valamit János ezzel a migrációval, te inkább a Dönerrel sokkolod a jónépet. Nézzünk csak három példát a százból.

Fehér Akác

Naobita faj, azaz Amerikából hurcolták ide Soros, pontosabban Mária Terézia közreműködésével, mert az egykor hatalmas erdőségekkel teljes magyar földeket csutkáig leirtották az őseink. A megváltozott mikroklima miatt pedig szó szerint elkezdett mindent elfújni a szél. Igen, már akkor sem érdekelt senkit a jövő(nk) a Kárpátok bércei ölelésében. A magyar puszta a történelem egyik legnagyobb természetrombolásának mementója, ennek a pusztának a közepén pedig teljesen véletlenül épp Hódmezővásárhely található.

Fegér akácIdilli hungarikum, Arany ászokos dobozzal (Fotó: Tömörkényi Gimnázium)

Már évszázadokkal ezelőtt is költséghatékony megoldás volt a problémák átértelmezése, amiben a kelet-európaiak mindig is jók voltak, így lett nálunk a pusztából rekultiválás helyett hungarikum, majd vált népi folklórrá, a magyar identitás fundamentumává, amit a totális kudarcra huzalozott pannon döntéshozatal a XXI. századra még megfejelte azzal is, hogy a fehér akácból is hungarikumot csinált. Nóóórmális? - Tenné fel a kérdést erre Besenyő Pista bácsi is. Hiszen ezt annak ellenére megcsináltátok, hogy az akác megállíthatatlanul szétcseszi a még megmaradt erdeink talajait és aligha lesz szép magyar erdőség, amiben a magyar unokák, magyar büszkeséggel gyönyörködhetnek. Ezekkel a migránsokkal miért nem foglalkoztok?

Selyemkóró

János, jártál már a Duna-Tisza-közén? Kimentél a valamelyik homokbuckára és körbenéztél? Láttál bármit is a selyemkóróktól, amelyek alig pár évtized alatt átrajzolták e tájakat? Tudtad hogy ennek a migránsnak a gyökere olyan anyagot termel, amely után számos gabona-, és más helyi növényfaj nem képes többé életben maradni a területen? És hogy a virága vonzza a méheket, amelyek nem tudják, hogy ezáltal veszélyes, allergén anyagokat pempősítenek? Ezekkel a migránsokkal miért nem foglalkoztok?

selyemkóró irtás a Kiskunsági Nemzeti Parkban
A képen nem muszlim fanatikusok láthatók, hanem magyar emberek, akik a Kiskunsági Nemzeti Parkban Brüsszelből kapott támogatásnak köszönhetően irtják a gonosz migránsokat és inváziós növényektől mentes, tiszta magterületeket próbálnak létrehozni. Ebben a munkában pedig olyanok is részt vesznek, akiket ki akarsz csinálni, te szerencsétlen gyermek! (Fotó: Greenfo)

Gyalogakác

Olvastam, hogy szeretsz ártatlan állatokat lesből gyilkolászeni vadászni, és ha azt a szabadban csinálod, akkor bizonyára jártál a méltán híres magyar vízparti ligetes területek valamelyikén. Lőj gyalogakácot, amely ugyancsak néhány évtized alatt legyalulta az ártéri tájakat és kiirthatatlanul terjed és pusztít. Tudtad, hogy ez a növény felelős a nagyobb árvizekért is, mert szinte gátként fékezi meg a víz lefolyását? Ezen felül ahol megjelenik fű sem nő, ami gyorsabbá teszi a töltések lemosódását értsd: amortizációját? Tudom hogy a főnöködnek jól áll az árvíz, de jobban állna, ha inkább ezekkel a migránsokkal foglalkozna!

Gyalogakác
Az ártatlan külső mögött egy gonosz idegen látszik! (Fotó: edenkert.hu)

Az igazi migránsok már itt vannak egy ideje, csak nem érdekel benneteket. Mi több, csökkentitek a Nemzeti Parkok forrásait, akik legalább a még érintetlen foltokat védhetnék, támadjátok Brüsszet, aki erre pénzt is adna, és szidjátok a civileket, akik kérés nélkül, lelkesen harcolnak, helyettetek, értetek. 

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

A cél a végső erózióbázis, szerencsére ebben a hülyeségen kívül sokat segít a gravitáció!

A cél a végső erózióbázis, szerencsére ebben a hülyeségen kívül sokat segít a gravitáció!

 

Ne feledjük hogy a rohadás a penicillin felfedezéséhez vezetett!

Ne feledjük hogy a rohadás a penicillin felfedezéséhez vezetett!

Legalább vették volna a fáradságot és ne plagizálták volna a magyar kormány munkáját.

Itt lenne az ideje annak, hogy valaki megálljt parancsoljon ennek a nemzetgyalázó liberális csűrhének!

A maffia rátelepedett a földtudományokra!

Ha a nemzetgazdaságban kontárkodsz és kéne egy Dr. a neved elé, hát jelentkezz földtudományokra!

Donald Trump szerint nincs felmelegedés. Szép új világ fenyeget Amerikából.

Donald Trump újra naggyá akarja tenni Amerikát, legalábbis a választási szlogenek szerint. De hát mi sem egyszerűbb ennél, mint tovább fejleszteni az amerikai olajipart és teljesen átállni a szénre alapuló gazdaságra.

Erdőirtás, 20 miatyánk, talajmérgezés, 30 üdvözlégy. Fontos a hatékonyság az Úr előtt!

Erdőirtás, 20 miatyánk, talajmérgezés, 30 üdvözlégy. Fontos a hatékonyság az Úr előtt is!

Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.- foglalja össze a kiváló geotudós Teleki Pál utolsó levelében a gondolatait. A kép csak illusztráció!

Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet. - foglalja össze a kiváló geotudós Teleki Pál utolsó levelében a gondolatait. Ő volt egyébként az utolsó lelkiismerettel rendelkező és arra hallgató miniszterelnöke ennek az országnak, szinte nem is meglepő, hogy agyon lőtte magát. 

Ha meg kell dögleni, hát meg kell dögleni...

Ha ki akarsz vágni egy fát idén, akkor ezzel kezd!

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???

Bámulatos, hogy mire nem jó pár őrült geotúrás performance

Hazánkban ahol az IQ lassan értékesebb valuta, mint a prézli a disznófarmon, egyre fontosabb hogy komplex körülményeket megfelelő módon vizualizáljunk, erre pedig mi sem jobb mint pár geotúrás öngyilkos performance-ja.