A magyar konteosok a világ többi konteo-hívőjénél is hülyébbek. Tudtad, hogy a stadionok védenek a chemtrail mérgektől???

Összeesküvés hívők közössége és a tudományos módszerek oximoronja

Talán az egyik legfurább emberi tulajdonság a hit. Talán azért mert, bármiben lehet hinni és semmiféle logikus támaszra sincs szükség ehhez. Ezért is következetes dolog a vak hit, mert nem kíván magyarázatokat, nem szükséges az érveléstan az egyirányú diskurzusaihoz és értelem szerint, a legtöbb esetben a több ész - több kétkedés miatti problémák sem merülnek fel a "vak hívés" során.

Hogy miért volt régen minden jobb? Hát többek között azért, mert régen nem voltak olyan vak hívők, akik a tudományt hívták volna segítségül az ostobaságok bizonyítására. Modern korunk összeesküvés-elméleteiben hívőket azonban - az efféle blaszfémiák - a legkevésbé sem zavarják. Az összefüggések egyoldalú tálalásának tudományos prezentálásában pedig néha még az akadémiai tudományok munkatársait is kenterbe verik.

Egy számológépbe bármilyen műveletet beírhatsz, az jó eséllyel eredményt is fog adni. A számológép egyetlen fontos dolgot azonban nem tud megmondani: hogy hülyeséget számolsz! 

Márpedig a hihetetlen méretű, mértékű és nagyságú, kreatív energiákban sem szerénykedő hívők éppen ezzel a problémával küzdenek. Ennek az egyik legakutabb egyben legkrónikusabb változata a chemtrail conteo. 

Annyira súlyos, hogy már a populáris média, így Magyarországon az index is beszámolt arról, hogy tudományosan is megcáfolták a chemtrail-összeesküvést. Ez persze jó hír, szomorú azonban, hogy egyáltalán foglalkozni kellett vele!

22-es logika és a hungaropannon coneto

Ha azonban valami tudományosan is cáfolva lett, annak ellenére, hogy azt tudományosan szerették volna egyesek alátámasztani, akkor jön a képbe a tagadó dialektika, ami ha mást nem is de legalább a conteós körök vallási mintázatait azért alátámasztja. A módszer pedig nagyon egyszerű, a cáfolatokat simán csak nem kell elhinni. Ennyi!

Ez pedig pontosan így is történik, azonban ezek között is akadnak igazi gyöngyszemek, amelyek képesek tovább halmozni a jót. A hazai helyzet súlyosságát számtalan dologgal szokás ábrázolni, a chemtrail hívők magyar mutációjára azonban kizártnak tartom, hogy felkészült a világ, ugyanakkor nem lehet számszerűsíteni azt az idiotizmust sem, ami elevenen lefetyeli fel a társadalmunkat!

És igen, a stadionokra is van magyarázat, csak el kell hinni, ha már foci nincs, a hit még segíthet!

A magyar összeesküvés-elméletek hívői az átlagnál is hülyébbek!

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Melyik népet, vagy mely ideológiát utálják a legjobban az európai országokban, egyetlen térképen!

A tematikus térképészet gyöngyszemére bukkantunk, az európai gyűlölet-térkép formájában.

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???

Amikor a Cowboyok a birkák

Észre kéne venni, hogy az ország lakosságának elsődleges differenciáltsága nem anyagi, de még csak nem is földrajzi, hanem tisztán kognitív jellegű. 

A pozitív változás elsősorban a magyar gazdaságban az iparágakon átívelő munkaerő hiánynak és a leépítéseknek köszönhető

A pozitív változás elsősorban az iparágakon átívelő munkaerőhiánynak és a leépítéseknek köszönhető. Minden mindegy, csak piros fehér és zöld legyen!

Ne feledjük hogy a rohadás a penicillin felfedezéséhez vezetett!

Ne feledjük hogy a rohadás a penicillin felfedezéséhez vezetett!

A hiánypótló ami kell a faladra!

Délisarki szüret, coming soon

Néha bizonyos térképek a nyers egyszerűségükkel mutatnak rá valami nagyon komoly dologra.

Hallod-e te szél! Magyarországra ne is gyere, mert nem is létezel! Tudtad?

Aki picit tájékozottabb és tudja, hogy hazánkban milyen szelek fújnak, ismeri a két fő szélirányunkat is, amelyek a nyugati és a keleti szélkapukon nyílik az országra.

Vízi forgalmat így még nem láttál térképen!

A tematikus térépek könnyen beszipanthatják a geográfust, ez a részletes interaktív vízi forgalmat ábrázoló térkép azonban most órákra le fog ültetni!

Elkutatás: Fog. az adókból beérkező pénzek magáncélú eltulajdonítása összetett tudományos és technológiai kutatási tevékenységekkel burkolva.

Az, hogy Magyarországon mindenki lop valamilyen formában, valakitől, valahogyan, olyan természetes dolog, mint a gravitáció. Sokkal nagyobb fenyegetés azonban az, ha egy ország egyetlen jövőbemutató pillérére épül a szervezett bűnözés: az innovációra. Magyarország ebben is innovatív, ha a lopásról van szó nem állunk meg a kutatás-fejlesztésig!