A magyar konteosok a világ többi konteo-hívőjénél is hülyébbek. Tudtad, hogy a stadionok védenek a chemtrail mérgektől???

Összeesküvés hívők közössége és a tudományos módszerek oximoronja

Talán az egyik legfurább emberi tulajdonság a hit. Talán azért mert, bármiben lehet hinni és semmiféle logikus támaszra sincs szükség ehhez. Ezért is következetes dolog a vak hit, mert nem kíván magyarázatokat, nem szükséges az érveléstan az egyirányú diskurzusaihoz és értelem szerint, a legtöbb esetben a több ész - több kétkedés miatti problémák sem merülnek fel a "vak hívés" során.

Hogy miért volt régen minden jobb? Hát többek között azért, mert régen nem voltak olyan vak hívők, akik a tudományt hívták volna segítségül az ostobaságok bizonyítására. Modern korunk összeesküvés-elméleteiben hívőket azonban - az efféle blaszfémiák - a legkevésbé sem zavarják. Az összefüggések egyoldalú tálalásának tudományos prezentálásában pedig néha még az akadémiai tudományok munkatársait is kenterbe verik.

Egy számológépbe bármilyen műveletet beírhatsz, az jó eséllyel eredményt is fog adni. A számológép egyetlen fontos dolgot azonban nem tud megmondani: hogy hülyeséget számolsz! 

Márpedig a hihetetlen méretű, mértékű és nagyságú, kreatív energiákban sem szerénykedő hívők éppen ezzel a problémával küzdenek. Ennek az egyik legakutabb egyben legkrónikusabb változata a chemtrail conteo. 

Annyira súlyos, hogy már a populáris média, így Magyarországon az index is beszámolt arról, hogy tudományosan is megcáfolták a chemtrail-összeesküvést. Ez persze jó hír, szomorú azonban, hogy egyáltalán foglalkozni kellett vele!

22-es logika és a hungaropannon coneto

Ha azonban valami tudományosan is cáfolva lett, annak ellenére, hogy azt tudományosan szerették volna egyesek alátámasztani, akkor jön a képbe a tagadó dialektika, ami ha mást nem is de legalább a conteós körök vallási mintázatait azért alátámasztja. A módszer pedig nagyon egyszerű, a cáfolatokat simán csak nem kell elhinni. Ennyi!

Ez pedig pontosan így is történik, azonban ezek között is akadnak igazi gyöngyszemek, amelyek képesek tovább halmozni a jót. A hazai helyzet súlyosságát számtalan dologgal szokás ábrázolni, a chemtrail hívők magyar mutációjára azonban kizártnak tartom, hogy felkészült a világ, ugyanakkor nem lehet számszerűsíteni azt az idiotizmust sem, ami elevenen lefetyeli fel a társadalmunkat!

És igen, a stadionokra is van magyarázat, csak el kell hinni, ha már foci nincs, a hit még segíthet!

A magyar összeesküvés-elméletek hívői az átlagnál is hülyébbek!

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

A mongol hagyományok gyökere egészen a júráig visszanyúlnak!

A Mongolokról mondjuk pont nem gondolta volna ezt még egy bojtosúszójú őshal sem.

Migránsok lepik el a Földet?

Egy hihetetlenül látványos interaktív térképen a globális migrációt láthatjuk. Szépen látszik, hogy a sikítozások ellenére, ebben az egész folyamatban Európa igazából kevésbé érintett, azon belül Magyarország pedig semennyire sem.

A kartográfus segít!

Elvesztél a jelentek között? Nem tudod, ki hová tart honnan, hova, meddig? A kartográfus segít!

Amikor a generációs szakadék óceánokká dagad

Minden tudományterületnek megvannak a prostituáltjai és a stricijei is, no és persze ott vannak a végfelhasználók...

Jól néz ki a térkép, de nem minden olyan jóízű, mint amilyennek tűnik

Javában zajlik a hazafias mellverdesés Európában, ráadásul Magyarországon épp ma, március 15-én szinte kötelező is hazafinak lenni. Szóval miközben mindenki a közös húsosfazékból lefetyeli a falatokat azzal hitegeti magát, hogy önállóan majd sokkal jobb lesz. Rossz hírem van: nem lesz jobb!

Kivagyi térképészet, avagy a fuxkartográfia

Ha igazán érdekes emléket szeretnél és mindezt diszkrét kivagyiságban mutogatnád másoknak, akkor ezek az ékszerek biztosan tetszeni fognak. 

Sok mindenre magyarázatot ad a nagy/kis Pénisz-térkép

Egy térképészeti gyöngyszemre bukkantam, amin tisztán kirajzolódik a "kis pöcs-szindróma", persze Magyarország esetében ez sem ad választ semmire.

Na kik szerint jó ötlet a Brexit?

Ezen a rendkívül egyszerű, mégis fantasztikus tartalommal bíró tematikus térképen, vörössel láthatók azok az ország(ok), amelyek szerint a Brexit jó ötlet volt.

Melyik népet, vagy mely ideológiát utálják a legjobban az európai országokban, egyetlen térképen!

A tematikus térképészet gyöngyszemére bukkantunk, az európai gyűlölet-térkép formájában.

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???