A magyar konteosok a világ többi konteo-hívőjénél is hülyébbek. Tudtad, hogy a stadionok védenek a chemtrail mérgektől???

Összeesküvés hívők közössége és a tudományos módszerek oximoronja

Talán az egyik legfurább emberi tulajdonság a hit. Talán azért mert, bármiben lehet hinni és semmiféle logikus támaszra sincs szükség ehhez. Ezért is következetes dolog a vak hit, mert nem kíván magyarázatokat, nem szükséges az érveléstan az egyirányú diskurzusaihoz és értelem szerint, a legtöbb esetben a több ész - több kétkedés miatti problémák sem merülnek fel a "vak hívés" során.

Hogy miért volt régen minden jobb? Hát többek között azért, mert régen nem voltak olyan vak hívők, akik a tudományt hívták volna segítségül az ostobaságok bizonyítására. Modern korunk összeesküvés-elméleteiben hívőket azonban - az efféle blaszfémiák - a legkevésbé sem zavarják. Az összefüggések egyoldalú tálalásának tudományos prezentálásában pedig néha még az akadémiai tudományok munkatársait is kenterbe verik.

Egy számológépbe bármilyen műveletet beírhatsz, az jó eséllyel eredményt is fog adni. A számológép egyetlen fontos dolgot azonban nem tud megmondani: hogy hülyeséget számolsz! 

Márpedig a hihetetlen méretű, mértékű és nagyságú, kreatív energiákban sem szerénykedő hívők éppen ezzel a problémával küzdenek. Ennek az egyik legakutabb egyben legkrónikusabb változata a chemtrail conteo. 

Annyira súlyos, hogy már a populáris média, így Magyarországon az index is beszámolt arról, hogy tudományosan is megcáfolták a chemtrail-összeesküvést. Ez persze jó hír, szomorú azonban, hogy egyáltalán foglalkozni kellett vele!

22-es logika és a hungaropannon coneto

Ha azonban valami tudományosan is cáfolva lett, annak ellenére, hogy azt tudományosan szerették volna egyesek alátámasztani, akkor jön a képbe a tagadó dialektika, ami ha mást nem is de legalább a conteós körök vallási mintázatait azért alátámasztja. A módszer pedig nagyon egyszerű, a cáfolatokat simán csak nem kell elhinni. Ennyi!

Ez pedig pontosan így is történik, azonban ezek között is akadnak igazi gyöngyszemek, amelyek képesek tovább halmozni a jót. A hazai helyzet súlyosságát számtalan dologgal szokás ábrázolni, a chemtrail hívők magyar mutációjára azonban kizártnak tartom, hogy felkészült a világ, ugyanakkor nem lehet számszerűsíteni azt az idiotizmust sem, ami elevenen lefetyeli fel a társadalmunkat!

És igen, a stadionokra is van magyarázat, csak el kell hinni, ha már foci nincs, a hit még segíthet!

A magyar összeesküvés-elméletek hívői az átlagnál is hülyébbek!

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Csehszlovákiai és jugoszláviai ösztöndíjak érdekelnek?

Csak tesség, csak tessék! Önköltséges képzés Csehszlovákiában és Jugoszláviában is!

Jézusom, lenyomnak hamarosan minket!

Az alkoholista, hamutálszagot köhécselő, elhízott népek ünnepelhetnek a leginkább a versenyportokban elért eredményeikért. Magyarországot azonban hamarosan lenyomja pár még alkoholistább, drogos nemzet!!! Össze kell szednünk magunkat!!!

B.o.B. és a lapos Föld

Nem először fordul elő a celebkultúra történetében, hogy a popszakmában hírnevet szerzet sztárok, tudományos karrierbe kezdtek.

Ilyen jóbőr térképeket nem láttál még!

A kutyabőr, vagy egyéb állatok bőre helyett, újabban divat az emberbőr használata is térképészeti célokra. Hogy mekkora a baj? Hát hogy van olyan ember is, aki még él a katográfiai beavatkozás során!!!

A stadionok mellett mindig lesz hely, egyetemnek, kórháznak és más felesleges dolgoknak is.

Komparatív térség-, terület-, társadalom- és gazdaságföldrajzi elemzésünk következik, röviden.

A sötétség szó sem írja le szépen azt a sötétséget, amire bukkantunk.

A náci Németországban jobban kedvelték a Mercator-vetületeket, mert azon majdnem akkora volt a III. Birodalom, mint az USA. Egyiptom azonban őket is felülmúlta.

A képen látható homokkő alakzat volt útjában pár turistának, hát ledöntötték

Egy csodálatos homokkő formával van kevesebb a világon, pár vagány tinédzsernek hála. Hogy az ördög pörkölné meg a disznókat!!!

ESRI interaktív térképe segít eligazodni a korcsoportok zűrzavarában

Mennyire idős, illetve fiatal a világ emberi populációja? Erre a generációs kérdésre válaszol az ESRI legújabb interaktív térképe.

Te hol próbáltad ki magad?

Ismerünk vendégszerető népeket és ismerünk olyanokat is, akiket messziről kikerülnénk. Nézzünk szembe a sztereotípiákkal, mert lehet hogy semmi sem úgy van ahogy gondolod!

Migránsok lepik el a Földet?

Egy hihetetlenül látványos interaktív térképen a globális migrációt láthatjuk. Szépen látszik, hogy a sikítozások ellenére, ebben az egész folyamatban Európa igazából kevésbé érintett, azon belül Magyarország pedig semennyire sem.