Oroszország és a világ, ilyen egyszerű lassan a pólus, ami a hülyeséget illeti

Na kik szerint jó ötlet a Brexit?

Ezen a rendkívül egyszerű, mégis fantasztikus tartalommal bíró tematikus térképen, vörössel láthatók azok az ország(ok), amelyek szerint a Brexit jó ötlet volt.

Külön érdekes színtelenségi folt, hogy már maga Nagy-Britannia, az ötletadó sem vöröslik.

Egyébként nagyjából minden destruktív, káros, társadalomra, kultúrákra fenyegető, és úgy általában a globális stabilitásra vonatkozóan békétlenséget hozó kérdésekben kéne térképet készíteni, hogy jó lenne-e, jó eséllyel hasonló ábrát kapnánk.

Ehhez készül becsatlakozni most az USA...

Kellemes hétvégét!

http://indy100.independent.co.uk/article/a-map-of-all-the-countries-that...

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Délisarki szüret, coming soon

Néha bizonyos térképek a nyers egyszerűségükkel mutatnak rá valami nagyon komoly dologra.

Jézusom, lenyomnak hamarosan minket!

Az alkoholista, hamutálszagot köhécselő, elhízott népek ünnepelhetnek a leginkább a versenyportokban elért eredményeikért. Magyarországot azonban hamarosan lenyomja pár még alkoholistább, drogos nemzet!!! Össze kell szednünk magunkat!!!

Ilyen jóbőr térképeket nem láttál még!

A kutyabőr, vagy egyéb állatok bőre helyett, újabban divat az emberbőr használata is térképészeti célokra. Hogy mekkora a baj? Hát hogy van olyan ember is, aki még él a katográfiai beavatkozás során!!!

ESRI interaktív térképe segít eligazodni a korcsoportok zűrzavarában

Mennyire idős, illetve fiatal a világ emberi populációja? Erre a generációs kérdésre válaszol az ESRI legújabb interaktív térképe.

Te hol próbáltad ki magad?

Ismerünk vendégszerető népeket és ismerünk olyanokat is, akiket messziről kikerülnénk. Nézzünk szembe a sztereotípiákkal, mert lehet hogy semmi sem úgy van ahogy gondolod!