A turizmus nem kíméli a Földet, a turisták pedig nem kímélnek az ég világon semmit.

A képen látható homokkő alakzat volt útjában pár turistának, hát ledöntötték

Egy csodálatos homokkő formával van kevesebb a világon, pár vagány tinédzsernek hála, akik szétverték a kanadai Cape Kiwanda Beach egyik látványosságát. Hogy az ördög pörkölné meg a disznókat!!!

A turizmus nem más mint a sáskajárás piacosítása. Semmit és senkit sem kímél, kinyírja a bolygót és legyalulja mikro-, makro- és mezo szinten. Ne utazz ezer kilométereket, hogy a seggedet mereszd egy medencében, azt otthon is csinálhatod a biliben. Ha látni akarod a világot előbb olvass bazmeg és szedj fel magadra annyi tiszteletet, hogy megérdemeld a talajt a lábad alá!!!!

 

 

Mondjuk valószínűleg nem élt volna sokáig, tekintettel arra, hogy ez a kedvenc turista póz volt. :((((((

TerrorTour

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Egy képsorozat bizonyítja, hogy Trumpnak van igaza!

Donald Trump szerint a globális felmelegedés odvas nagy kamu, de minimum túlpolitizált téma, meg amúgy is tele van a világ bizonyítékokkal arra, hogy épp az ellenkezője zajlik. Most is tök hideg van!!! És ez még hagyján a Szaharában is havazott....

Összeesküvés hívők közössége és a tudományos módszerek oximoronja

Talán az egyik legfurább emberi tulajdonság a hit. Hinni bármiben lehet. A probléma ott kezdődik, amikor az ostobaságokat tudományosan próbáljuk alátámasztani. Na ez jellemzi a modern korunk vallási mintázatait követő összeesküvés elméletek híveit zabhegyezőit.

Ne higgy az utazási prospektusok hívogató képeinek, a valóság más!

Turista vagy inkább utazó? Nem ugyanaz!

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???

Amikor a Cowboyok a birkák

Észre kéne venni, hogy az ország lakosságának elsődleges differenciáltsága nem anyagi, de még csak nem is földrajzi, hanem tisztán kognitív jellegű.