A turizmus nem kíméli a Földet, a turisták pedig nem kímélnek az ég világon semmit.

A képen látható homokkő alakzat volt útjában pár turistának, hát ledöntötték

Egy csodálatos homokkő formával van kevesebb a világon, pár vagány tinédzsernek hála, akik szétverték a kanadai Cape Kiwanda Beach egyik látványosságát. Hogy az ördög pörkölné meg a disznókat!!!

A turizmus nem más mint a sáskajárás piacosítása. Semmit és senkit sem kímél, kinyírja a bolygót és legyalulja mikro-, makro- és mezo szinten. Ne utazz ezer kilométereket, hogy a seggedet mereszd egy medencében, azt otthon is csinálhatod a biliben. Ha látni akarod a világot előbb olvass bazmeg és szedj fel magadra annyi tiszteletet, hogy megérdemeld a talajt a lábad alá!!!!

 

 

Mondjuk valószínűleg nem élt volna sokáig, tekintettel arra, hogy ez a kedvenc turista póz volt. :((((((

TerrorTour

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Terror Tourist Guide, nem vicc, van ilyen!

Alighanem a Lonley Planet legvadabb extrém túraútvonalai is alul maradnának az Iszlám Állam legújabb turista kiadványa mellett.

Elkutatás: Fog. az adókból beérkező pénzek magáncélú eltulajdonítása összetett tudományos és technológiai kutatási tevékenységekkel burkolva.

Az, hogy Magyarországon mindenki lop valamilyen formában, valakitől, valahogyan, olyan természetes dolog, mint a gravitáció. Sokkal nagyobb fenyegetés azonban az, ha egy ország egyetlen jövőbemutató pillérére épül a szervezett bűnözés: az innovációra. Magyarország ebben is innovatív, ha a lopásról van szó nem állunk meg a kutatás-fejlesztésig!

Csehszlovákiai és jugoszláviai ösztöndíjak érdekelnek?

Csak tesség, csak tessék! Önköltséges képzés Csehszlovákiában és Jugoszláviában is!

B.o.B. és a lapos Föld

Nem először fordul elő a celebkultúra történetében, hogy a popszakmában hírnevet szerzet sztárok, tudományos karrierbe kezdtek.

A sötétség szó sem írja le szépen azt a sötétséget, amire bukkantunk.

A náci Németországban jobban kedvelték a Mercator-vetületeket, mert azon majdnem akkora volt a III. Birodalom, mint az USA. Egyiptom azonban őket is felülmúlta.