A turizmus nem kíméli a Földet, a turisták pedig nem kímélnek az ég világon semmit.

A képen látható homokkő alakzat volt útjában pár turistának, hát ledöntötték

Egy csodálatos homokkő formával van kevesebb a világon, pár vagány tinédzsernek hála, akik szétverték a kanadai Cape Kiwanda Beach egyik látványosságát. Hogy az ördög pörkölné meg a disznókat!!!

A turizmus nem más mint a sáskajárás piacosítása. Semmit és senkit sem kímél, kinyírja a bolygót és legyalulja mikro-, makro- és mezo szinten. Ne utazz ezer kilométereket, hogy a seggedet mereszd egy medencében, azt otthon is csinálhatod a biliben. Ha látni akarod a világot előbb olvass bazmeg és szedj fel magadra annyi tiszteletet, hogy megérdemeld a talajt a lábad alá!!!!

 

 

Mondjuk valószínűleg nem élt volna sokáig, tekintettel arra, hogy ez a kedvenc turista póz volt. :((((((

TerrorTour

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Ne higgy az utazási prospektusok hívogató képeinek, a valóság más!

Turista vagy inkább utazó? Nem ugyanaz!

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???

Amikor a Cowboyok a birkák

Észre kéne venni, hogy az ország lakosságának elsődleges differenciáltsága nem anyagi, de még csak nem is földrajzi, hanem tisztán kognitív jellegű. 

A generációk közötti szakadék közé műanyagból épül a híd: úgy hívják szemét.

Nyaralj Indonéziában és élvezd a szemetet, aminek nagy részét még a szüleid szórtak az óceánban. A generációk közötti szakadék közé műanyagból épül a híd: úgy hívják szemét.

Hallod-e te szél! Magyarországra ne is gyere, mert nem is létezel! Tudtad?

Aki picit tájékozottabb és tudja, hogy hazánkban milyen szelek fújnak, ismeri a két fő szélirányunkat is, amelyek a nyugati és a keleti szélkapukon nyílik az országra.