Egyedülállók figyelem! Alkalmazott geoszerelem és sok sok pénz! Ilyesmiről eddig aligha hallottál!

Földtudósok az magyar népesedési problémák megoldásáért!!!

Túrázó geoszerelmesek az európai demográfiai helyzet javítása érdekében, egyedülálló ötlettel rukkoltak elő. Ha a túrán összejössz valakivel fizetnek!

Nem mindig ugrik az ember a túrázási felhívásokra, de a Békatutaj Egyesületnek túrájára biztosan elmész, főleg ha épp pár híján vagy! A közös érdeklődés máris garantált, a többi meg csak rajtad múlik. Egyébként is a Dániában ösztönző reklámok kaptak szárnyra a családalapítás kapcsán, szóval elértek hozzánk is az ilyen ajánlatok...

Hogyan fogalmaz akkor hát a zordon Kárpátok?

"Milyen háttérrel lehetne könnyebb dolga Cupidonak, mint Kárpátok egyik legszebb, közkedvelt gyöngyszeme a Szlovák Paradicsom. Eredeti, kevésbé romantikus nevén szólítva, a Letanovi mészkőhegység (K-Ny-i irányban 26 km; É-D-i irányba mindösszesen 18 km) szurdokai tették hatalmassá. Szinte hihetetlen, hogy ezen a tenyérnyi területen hogy fér el ennyi káprázatos természeti csoda....

A hétvégén a paradicsom leglátványosabb szurdokait járjuk be, egy viszonylag rövidebb és egy hosszú túraútvonalat szemeltünk ki Nektek. Nem, ezúttal sem célunk a teljesítménytúrázás, inkább egy kellemes túrázásra, és kellemes társaságra számítsatok."

Annyit elárulhatok, hogy október 7-9 között lesz szükséged a bakancsodra!

További információ és jelentkezéshez kattints ide!

Ide pedig ha nem szeretsz túrázni, szingli vagy, emellett pedig nincsenek morális problémáid a társkeresésben.

Amúg, meg mégis mi az a dán reklám? Hát ez:

 

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Egy plakát, ami bizonyítja, hogy bonyolultak vagyunk

Nincs szebb annál, amikor egy szakma a terminológia mögé bújva akar okosabbnak tűnni, ahelyett, hogy azon fáradozna, hogy a közember is megkedvelje.

A bejegyzések szerint az őskor is pont annyira unalmas lehetett!!!

Nem mindennapi kommentek a jégkorszakból!

Bámulatos, hogy mire nem jó pár őrült geotúrás performance

Hazánkban ahol az IQ lassan értékesebb valuta, mint a prézli a disznófarmon, egyre fontosabb hogy komplex körülményeket megfelelő módon vizualizáljunk, erre pedig mi sem jobb mint pár geotúrás öngyilkos performance-ja.

Amikor a Cowboyok a birkák

Észre kéne venni, hogy az ország lakosságának elsődleges differenciáltsága nem anyagi, de még csak nem is földrajzi, hanem tisztán kognitív jellegű. 

Szakmaibban rághatod a körmödet egy interdiszciplináris kozmetológusnak köszönhetően

Napjainkban, az állandó tanulás zivataros időszakában is fontos dolog ám az interdiszciplinaritás, különösen a kozmetológia és a geológia relációjában.

Ásványtani önfejlesztés spirituális módszerekkel

Ásványtani önfejlesztés spirituális módszerekkel.

Çatalhöyük-től idáig, igen hosszú út vezetett a kartográfia történetben

Çatalhöyük-től idáig, igen hosszú út vezetett a kartográfia történetben.

Csehszlovákiai és jugoszláviai ösztöndíjak érdekelnek?

Csak tesség, csak tessék! Önköltséges képzés Csehszlovákiában és Jugoszláviában is!

Mitulásbácsi hotta

Németországban a Bremerhaveni Klimatológiai Múzeum előtt álló T-Rex installáció bosszút állt a karácsonyi ízlésterrorért.

B.o.B. és a lapos Föld

Nem először fordul elő a celebkultúra történetében, hogy a popszakmában hírnevet szerzet sztárok, tudományos karrierbe kezdtek.