Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/geothink/public_html/geothing.hu/sites/all/modules/contrib/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 303
Ezen garantáltan mindenki leakad aki a lakásodba lép! | Geothing

Ezen garantáltan mindenki leakad aki a lakásodba lép!

Pár évvel ezelőtt elkezdtem magamban azon rugózni, hogy ugyan jó lenne már valahogyan ábrázolni, hogy merre jártam eddig életemben. Láttam már különböző megoldásokat az egyetemen, mint például a gombostűs megoldást. Ez egy Európa térkép volt kb A1-es méretben nikecel alapon, és a városok szépen végig voltak szurkálva a tűkkel. Ennél egy picit helytakarékosabb megoldásra vágytam, és rátaláltam a kaparós világtérképre, amit bármikor össze tudok csomagolni ha éppen költözöm, és mellesleg mutatósabb is. A koncepció nagyon egyszerű, csak lekaparod, hogy melyik országban régióban jártál és máris szemléltetheted az utazásaid összességét. (Egyebkent blue tack ragasztóval könnyedén felrakható a falra, igaz néha a fal is bánja ezt egy picit.)

Garantáltan leakad rajta mindneki aki a lakásodba lép!

Lehet ez  világtérkép, vagy Európatérkép is, de ha nem elég akkor van kaparós útinapló, krétás világtérkép is...

 

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

A mongol hagyományok gyökere egészen a júráig visszanyúlnak!

A Mongolokról mondjuk pont nem gondolta volna ezt még egy bojtosúszójú őshal sem.

Migránsok lepik el a Földet?

Egy hihetetlenül látványos interaktív térképen a globális migrációt láthatjuk. Szépen látszik, hogy a sikítozások ellenére, ebben az egész folyamatban Európa igazából kevésbé érintett, azon belül Magyarország pedig semennyire sem.

Sok mindenre magyarázatot ad a nagy/kis Pénisz-térkép

Egy térképészeti gyöngyszemre bukkantam, amin tisztán kirajzolódik a "kis pöcs-szindróma", persze Magyarország esetében ez sem ad választ semmire.

Melyik népet, vagy mely ideológiát utálják a legjobban az európai országokban, egyetlen térképen!

A tematikus térképészet gyöngyszemére bukkantunk, az európai gyűlölet-térkép formájában.

Na kik szerint jó ötlet a Brexit?

Ezen a rendkívül egyszerű, mégis fantasztikus tartalommal bíró tematikus térképen, vörössel láthatók azok az ország(ok), amelyek szerint a Brexit jó ötlet volt.

Ribancrendszám

Mit számít a belbecs, ilyen külcsín mellett?

Délisarki szüret, coming soon

Néha bizonyos térképek a nyers egyszerűségükkel mutatnak rá valami nagyon komoly dologra.

Jézusom, lenyomnak hamarosan minket!

Az alkoholista, hamutálszagot köhécselő, elhízott népek ünnepelhetnek a leginkább a versenyportokban elért eredményeikért. Magyarországot azonban hamarosan lenyomja pár még alkoholistább, drogos nemzet!!! Össze kell szednünk magunkat!!!

Vízi forgalmat így még nem láttál térképen!

A tematikus térépek könnyen beszipanthatják a geográfust, ez a részletes interaktív vízi forgalmat ábrázoló térkép azonban most órákra le fog ültetni!

Ilyen jóbőr térképeket nem láttál még!

A kutyabőr, vagy egyéb állatok bőre helyett, újabban divat az emberbőr használata is térképészeti célokra. Hogy mekkora a baj? Hát hogy van olyan ember is, aki még él a katográfiai beavatkozás során!!!