A Greenpeace szerint a szabadkereskedelmi egyezmények, ork és troll migránsokat hoznak a nyakunkba, ami itt középföldén tűrhetetlen!!!

J.R.R. Tolkien s megirigyelné a Greenpeace kommunikációját!

A CETA, azaz az EU és Kanada közötti szabadkereskedelmi megállapodás ratifikációja előtt szemezgettünk, az ilyen egyezmények előtt minen csatornát ellepő pro és kontra érvek archívumából és rátaláltunk a Greenpeace videójára, amit kötelező megnézni, főleg ha láttad a Gyűrűk Urát!

 

 

A Tufts University, független tanulmánya elég objektíven foglalja össze a CETA egyezmény hatásait. Röviden kiválogattuk az előrejelzéseket.

Mi lesz, ha érvénybe lép a CETA?

 • Gazdasági recesszió
 • Növekvő munkanélküliség
 • Növekvő társadalmi egyenlőtlenségek
 • Génmódosított növények beáramlása
 • Óriáscégek jönnek, melyek perelhetik a kormányokat normál bírósági rendszeren kívül eső eljárásokban
 • 200 ezer munkahely szűnne meg az EU-ban
 • 316-1331 euróval csökkennének a munkabérek
 • csökkenni fognak a kormányzati bevételek
 • 0,49%-kal csökkenne a GDP az EU-ban

meg amúgy is

ha valóban életbe lép a CETA, a tagállami önrendelkezési jog látszattá válik, intézményesül a tagállami szuverenitás multinacio­nális üzleti érdekeknek való alárendeltsége.

Mindenki ismeri azt a híres '48- as nótát, hogy "a Greenpeace most azt üzente..?"

És mit mond a Greenpeace, aki on-line petícióval is gyűjti a tiltakozókat? Semmive sem jobbat, szerintük ugyanis az egyezmény Mordor diadala a világ felett.

 • Ha nem vesszük fel a kesztyűt a CETA, a TISA és a TTIP és a többi káros szabadkereskedelmi egyezménnyel szemben, akkor véget ér a zöld korszak, mielőtt még egyáltalán elkezdődhetett volna.
 • Ezekről az egyezményekről a nyilvánosság háta mögött tárgyalnak. A titkos cél: még több hatalmat adni a nagyvállalatoknak az emberek és a környezet rovására.
 • Együtt megállíthatjuk a CETA-t és a többi veszélyes egyezményt!

Eddig 107 magyar Civil szervezet emelte fel a hangját, és 320 000 ember tiltakozott a CETA ellen

Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett?
Hol volt Gondor, mikor az ellenség bekerített minket?

Hol volt Gon... Nem Aragorn uram. Egyedül vagyunk.

Via: Magyar Természetvédők SzövetségeMagyar időkGreenpeace

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Mindenképpen nátriumszegény konyhasót javasolunk geodiétás célokból

Újabb érdekesség a nátriumszegény konyhasó után, a hathatós élelmiszerbiztonsági szabályozásoknak köszönhetően.

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???

Chinese President Xi Jinping (C), UN Secretary General Ban Ki-moon and U.S. President Barack Obama (R) shake hands during a joint ratification of the Paris climate change agreement ceremony ahead of the G20 Summit at the West Lake State Guest House in Hangzhou, China, September 3, 2016. REUTERS/How Hwee Young/Pool

Kína és az Amerikai Egyesült Államok ratifikálták a párizsi klímaszerződést!

Hallod-e te szél! Magyarországra ne is gyere, mert nem is létezel! Tudtad?

Aki picit tájékozottabb és tudja, hogy hazánkban milyen szelek fújnak, ismeri a két fő szélirányunkat is, amelyek a nyugati és a keleti szélkapukon nyílik az országra.

Legalább vették volna a fáradságot és ne plagizálták volna a magyar kormány munkáját.

Itt lenne az ideje annak, hogy valaki megálljt parancsoljon ennek a nemzetgyalázó liberális csűrhének!

L. Simon László lenyomja Besenyő Pista bácsit is

Pár évvel ezelőtt elhangzott balneológiai, értsd "bálnakutató" szakok parafrázisaként egy újabb remekmű tört elő, ami irtó irritáló ha egy ország jövőjét építő emberekről beszélünk.

Nincs magyar egyetem már az 500-as listán sem

Kezdjük azzal, hogy idén már nincs magyar egyetem az első 500-as Shanghai Ranking listában. Ne is olvasd tovább, ha érzelmek kötnek a magyar felsőoktatáshoz!!!!!

Elkutatás: Fog. az adókból beérkező pénzek magáncélú eltulajdonítása összetett tudományos és technológiai kutatási tevékenységekkel burkolva.

Az, hogy Magyarországon mindenki lop valamilyen formában, valakitől, valahogyan, olyan természetes dolog, mint a gravitáció. Sokkal nagyobb fenyegetés azonban az, ha egy ország egyetlen jövőbemutató pillérére épül a szervezett bűnözés: az innovációra. Magyarország ebben is innovatív, ha a lopásról van szó nem állunk meg a kutatás-fejlesztésig!

Segíts a liberális geotudósok gyűjtésében és listázz!

Érthetetlennek és felháborítóan kirekesztőnek tartom, hogy mindenféle tudósok listázásából kimaradtak a földtudósok. Ez nem igazság, a földtudományt mindig kihagyják mindenből!

A maffia rátelepedett a földtudományokra!

Ha a nemzetgazdaságban kontárkodsz és kéne egy Dr. a neved elé, hát jelentkezz földtudományokra!