Magyarországon a szélerőműveket már nem engedélyezik, persze atomban és szénben lehet nyomulni

Atomot a sok randa szélkeréknek!!!

Vannak fajok, amelyek úgy haladnak előre, hogy közben hátrafelé mennek. Ott van például a rák, meg egy csomó csúszó-mászó. Az  evolúció tele van meglepetéssel, talán a magyar tolatás is fejlődés, csak nem látjuk a fától az erdőt. Ki tudja???

Lézer János Miniszterelnökséget vezető miniszter a minap a parlament elé terjesztette az új villamosenergia-törvényt, ami felhatalmazza a kormány, hogy az energiahatóság jogkörét kikerülve, megállapítsa mennyi szélerőmű építésére adhatnak ki engedélyt.

Ez azért érdekes, mert hamarosan újra egy olyan asztalon döntenek fontos beruházásokról fontos emberek, akik igazából nem értenek ahhoz, amiről dönteni kell. Ez pedig nagyjából annyit jelent, hogy a döntés mögött egyéb érdekek állnak majd, pl. pénz, vagy például a pénz, no és ott van még a pénz. Nyugi ez a magyar politika!

Noha a törvény nem mondja ki egyértelműen a szélerőművek blokkolását, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nyilatkozata, miszerint "nem tartják indokolnak" új szélerőművek építését, azért elég sok mindenről árulkodik.

Most pedig mindenki gondoljon arra, hogy elindul Ausztria felé és mit lát a túloldalon, Soprontól kb. ezt, kb. 10. éve. Az osztrákok táji értéket csináltak  az erőművekből és nem arra hivatkozva csinálják ki a hazai zöld energia egyik pillérét.

Szélenergia

A törvény kimondja, hogy szélerőmű világörökségi és természetvédelmi területen nem építhető.

Éppen emiatt is szeretnék bemutatni egy világörökséget, ami miatt a Magyar kormány nem aggodalmaskodik: az orosz atomtechnológia.

Bayeresen zárnám soraimat, de vér ciki lenne kurvaanyázni...

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Hallod-e te szél! Magyarországra ne is gyere, mert nem is létezel! Tudtad?

Aki picit tájékozottabb és tudja, hogy hazánkban milyen szelek fújnak, ismeri a két fő szélirányunkat is, amelyek a nyugati és a keleti szélkapukon nyílik az országra.

L. Simon László lenyomja Besenyő Pista bácsit is

Pár évvel ezelőtt elhangzott balneológiai, értsd "bálnakutató" szakok parafrázisaként egy újabb remekmű tört elő, ami irtó irritáló ha egy ország jövőjét építő emberekről beszélünk.

Elkutatás: Fog. az adókból beérkező pénzek magáncélú eltulajdonítása összetett tudományos és technológiai kutatási tevékenységekkel burkolva.

Az, hogy Magyarországon mindenki lop valamilyen formában, valakitől, valahogyan, olyan természetes dolog, mint a gravitáció. Sokkal nagyobb fenyegetés azonban az, ha egy ország egyetlen jövőbemutató pillérére épül a szervezett bűnözés: az innovációra. Magyarország ebben is innovatív, ha a lopásról van szó nem állunk meg a kutatás-fejlesztésig!

J.R.R. Tolkien s megirigyelné a Greenpeace kommunikációját!

A Greenpeace végre megmutatta, hogy milyen is a világ a szemében. Figyelem erős hang és fényhatások!!!

Nincs magyar egyetem már az 500-as listán sem

Kezdjük azzal, hogy idén már nincs magyar egyetem az első 500-as Shanghai Ranking listában. Ne is olvasd tovább, ha érzelmek kötnek a magyar felsőoktatáshoz!!!!!

Legalább vették volna a fáradságot és ne plagizálták volna a magyar kormány munkáját.

Itt lenne az ideje annak, hogy valaki megálljt parancsoljon ennek a nemzetgyalázó liberális csűrhének!

Segíts a liberális geotudósok gyűjtésében és listázz!

Érthetetlennek és felháborítóan kirekesztőnek tartom, hogy mindenféle tudósok listázásából kimaradtak a földtudósok. Ez nem igazság, a földtudományt mindig kihagyják mindenből!

Csehszlovákiai és jugoszláviai ösztöndíjak érdekelnek?

Csak tesség, csak tessék! Önköltséges képzés Csehszlovákiában és Jugoszláviában is!

A maffia rátelepedett a földtudományokra!

Ha a nemzetgazdaságban kontárkodsz és kéne egy Dr. a neved elé, hát jelentkezz földtudományokra!

B.o.B. és a lapos Föld

Nem először fordul elő a celebkultúra történetében, hogy a popszakmában hírnevet szerzet sztárok, tudományos karrierbe kezdtek.