Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/geothink/public_html/geothing.hu/sites/all/modules/contrib/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 303
Majdnem gyilkolt a júra kori mikulás Németországban | Geothing

Majdnem gyilkolt a júra kori mikulás Németországban

Mitulásbácsi hotta

A karácsonyi hangulat érdekében, a szörnyű piros mikulás sapkát lassan mindenre ráhúzzák, már semmi sem ússza meg, még az őslények sem. Bremerhaveni Klimatológiai Múzeum előtt álló T-Rex installáció azonban bosszút állt az ízlésterrorért.

Németországban a Bremerhaveni Klimatológiai Múzeum előtt az idei időszakos installáció egy élethű nagyságú Tyrannosaurus Rex volt. A téli meglepetés azonban tényleg melepetés lett, hiszen életre kelt és mikulássapkában indult kalandozni a város utcáin, kis szerencsén múlt csak, hogy nem lett vérontásba fajuló vadászportya az akció.

A sors fintora, hogy Klimatológiai Múzeum sem volt eléggé felkészülve arra, hogy a téli viharból megszületik Xavér, aki már annyira erős lesz, hogy simán kirántja az állatot a foglalatból és kiküldi egy bremerhaveni portyára. Hiába a nagyjából 1 tonnás dinó-replika mégsem luftballon. 

Amúgy talán nincs is itt semmi különös dolog az egészben. Ha már jártál a Bremerhaveni Klimatológiai Múzeumban ez teljesen természetesnek tűnhet. Az épület bent is tartogat meglepetéseket! A kedvenc kiállítási tárgyunk itt látható: 

Modelling of tehénfejés

Modelling of tehénfejés (Fotó: Bremerhaveni Klimatológiai Múzeum)

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

A riszálás nem játék kérem!

Csaknem börtönbüntetést kaptak a Kinabalun meztelenül fotózkodó külföldiek, mert megharagították a hegy szellemét...

A koprolit sem elég kemény az MFT hírleveleihez képest.

Lassan minden héttre jut egy-két halotti tor. Az MFT kimaxolta a jó szerencse fogalmát, az már biztos.

Tippek és trükkök, hogyan tehetjük szarabbá a bolygót

Útmutató az emberiség és a bolygó kihalásához, tippek és trükkök, hogyan tehetjük szarabbá a bolygót!

A sötétség szó sem írja le szépen azt a sötétséget, amire bukkantunk.

A náci Németországban jobban kedvelték a Mercator-vetületeket, mert azon majdnem akkora volt a III. Birodalom, mint az USA. Egyiptom azonban őket is felülmúlta.

Egy plakát, ami bizonyítja, hogy bonyolultak vagyunk

Nincs szebb annál, amikor egy szakma a terminológia mögé bújva akar okosabbnak tűnni, ahelyett, hogy azon fáradozna, hogy a közember is megkedvelje.

A bejegyzések szerint az őskor is pont annyira unalmas lehetett!!!

Nem mindennapi kommentek a jégkorszakból!

Földtudósok az magyar népesedési problémák megoldásáért!!!

Túrázó geoszerelmesek az európai demográfiai helyzet javítása érdekében, egyedülálló ötlettel rukkoltak elő. Ha a túrán összejössz valakivel fizetnek!

Amikor a Cowboyok a birkák

Észre kéne venni, hogy az ország lakosságának elsődleges differenciáltsága nem anyagi, de még csak nem is földrajzi, hanem tisztán kognitív jellegű. 

Szakmaibban rághatod a körmödet egy interdiszciplináris kozmetológusnak köszönhetően

Napjainkban, az állandó tanulás zivataros időszakában is fontos dolog ám az interdiszciplinaritás, különösen a kozmetológia és a geológia relációjában.

Ásványtani önfejlesztés spirituális módszerekkel

Ásványtani önfejlesztés spirituális módszerekkel.