Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/geothink/public_html/geothing.hu/sites/all/modules/contrib/views/handlers/views_handler_filter_string.inc on line 303
Melyik népet, vagy mely ideológiát utálják a legjobban az európai országokban, egyetlen térképen! | Geothing

Melyik népet, vagy mely ideológiát utálják a legjobban az európai országokban, egyetlen térképen!

Melyik népet, vagy mely ideológiát utálják a legjobban az európai országokban, egyetlen térképen!

A tematikus térképészet gyöngyszemére bukkantunk, az európai gyűlölet-térkép formájában.

A csodálatos térképek közösség egyik bejegyzésére a borzasztó térképek közössége hívta fel a figyelmünket, hiszen vannak dolgok, amelyek egyszerre borzasztóak és csodálatosak. Erre pedig tökéletes a gyűlölet-térkép, ami egyszerűen képes vizualizálni egyes országok kollektív ellenszenvét. Igy születhetett meg az alább látható remekmű:

Gyűlölet térkép

Sajnos a térkép nem minden országot fed le, igy Magyarországot sem, ahova lehet hogy amúgy is nehéz lett volna bármit is tenni, épp azért mert mindent oda lehetne biggyeszteni, még Magyarországot is. :(((((((((((

Via: Amazing Maps

Most szólj, vagy hallgass örökké!

További ajánlataink

Jézusom, lenyomnak hamarosan minket!

Az alkoholista, hamutálszagot köhécselő, elhízott népek ünnepelhetnek a leginkább a versenyportokban elért eredményeikért. Magyarországot azonban hamarosan lenyomja pár még alkoholistább, drogos nemzet!!! Össze kell szednünk magunkat!!!

Jól néz ki a térkép, de nem minden olyan jóízű, mint amilyennek tűnik

Javában zajlik a hazafias mellverdesés Európában, ráadásul Magyarországon épp ma, március 15-én szinte kötelező is hazafinak lenni. Szóval miközben mindenki a közös húsosfazékból lefetyeli a falatokat azzal hitegeti magát, hogy önállóan majd sokkal jobb lesz. Rossz hírem van: nem lesz jobb!

A hiánypótló ami kell a faladra!

Délisarki szüret, coming soon

Néha bizonyos térképek a nyers egyszerűségükkel mutatnak rá valami nagyon komoly dologra.

Ilyen jóbőr térképeket nem láttál még!

A kutyabőr, vagy egyéb állatok bőre helyett, újabban divat az emberbőr használata is térképészeti célokra. Hogy mekkora a baj? Hát hogy van olyan ember is, aki még él a katográfiai beavatkozás során!!!

A kartográfus segít!

Elvesztél a jelentek között? Nem tudod, ki hová tart honnan, hova, meddig? A kartográfus segít!

Te hol próbáltad ki magad?

Ismerünk vendégszerető népeket és ismerünk olyanokat is, akiket messziről kikerülnénk. Nézzünk szembe a sztereotípiákkal, mert lehet hogy semmi sem úgy van ahogy gondolod!

ESRI interaktív térképe segít eligazodni a korcsoportok zűrzavarában

Mennyire idős, illetve fiatal a világ emberi populációja? Erre a generációs kérdésre válaszol az ESRI legújabb interaktív térképe.

A mongol hagyományok gyökere egészen a júráig visszanyúlnak!

A Mongolokról mondjuk pont nem gondolta volna ezt még egy bojtosúszójú őshal sem.

Migránsok lepik el a Földet?

Egy hihetetlenül látványos interaktív térképen a globális migrációt láthatjuk. Szépen látszik, hogy a sikítozások ellenére, ebben az egész folyamatban Európa igazából kevésbé érintett, azon belül Magyarország pedig semennyire sem.